Verslagen U9

01-09-18 S.K. ELVERDINGE - S.K. WESTROZEBEKE B 4 - 12


Een match waarvan we vanaf het begin speelden met volle overgave en concentratie. Dankzij Ershad (3), Oskar (3), Gust (5) en Dawid, komen we tot een 4-12 eindstand. We zagen hier talrijke knappe combinaties en acties, die ervoor zorgden dat de netten veel konden trillen. Klaartje die voorin haar mannetje stond, Dawid die achteraan alles goed op slot deed, Ershad die voor het nodige doelgevaar zorgde en Oskar en Gust die de flanken in hun zak hadden. Maar vooral van de inzet van Jayden, die overal wel tussen zat en die door knappe assists de doelpuntenmakers in mooie stelling kon brengen. Knappe prestatie van al onze spelers.


12-09-18 S.K. WESTROZEBEKE A - S.V. MOORSLEDE 15 - 5


Een fantastische overwinning van onze U9A op een ongewone avond. We kwamen vroeg 2-0 op voorsprong, maar niet veel later kwam de tegenstander terug op gelijke hoogte. Maar dankzij onze 2 dames konden we toch snel opnieuw een kloof slaan. Daarna hebben we dankzij mooi samenspel de voorsprong spectaculair kunnen uitbreiden. Enkele goals waren van mooie makelij, die van achteruit begonnen en via vele tussenstations in het net belandden. Doelpunten kwamen er dankzij Joppe (5), Gust (3), Janne (2), Bryan (2) , Dawid (2) en Klaartje. Loïc had graag ook zijn doelpuntje meegepikt in het laatste kwartier, maar naar verwoede pogingen mocht het niet baten. We behaalden een mooie uitslag dankzij knap werk op de flanken van Klaartje, Bryan, Gust en vooral Janne die een zeer sterke wedstrijd speelde die bekroond werd met een paar doelpunten. Dawid die achterin de aanvallen goed wist af te breken en werd geholpen door Loïc die zijn werk goed opknapte. En voorin onze Joppe die ook nu weer trefzeker was, door steeds via goed positiespel de bal mooi in het mandje legde. Super match met een mooi resultaat.


08-09-18 S.K. WESTROZEBEKE B - B.S. GELUVELD 13 - 4

Het eerste kwartier moesten we vooral wennen aan het vroege start uur. Daarom kwamen we ook op een 1-2 achterstand. Eens onze motor aansloeg, ging we erop en erover. Knappe acties, die achteraan begonnen, werden mooi afgewerkt tot enkele doelpunten. Loïc die schitterend stond te keepen. Lennert, Oskar en Milan die de flanken mooi beheersten. Klaartje en Dawid die achteraan alles goed op slot deden en Ershad die vooraan alles mooi afwerkte. Doelpunten vielen dankzij Lennert (5), Ershad (4), Loïc (2), Klaartje en Oskar. Mooie match waarin iedereen zijn bijdrage deed.


15-09-18 S.C. ZONNEBEKE D - S.K. WESTROZEBEKE A 4 - 12


Een match die in mineur begon doordat we op 1-0 achterstand kwamen. Laten we het vooral een schoonheidsfoutje noemen door nog niet geconcentreerd te zijn. Wat we daarna lieten zien was bij momenten een streling voor het oog. Individualiteit die begint plaats te ruimen voor samenwerking. Mooie combinaties die worden omgezet in mooie doelpunten. Joppe opnieuw onze targetspits van dienst. Arne, Lennert en Klaartje die met een extra paar longen op de flanken voor de nodige assist zorgden. Gust die het doel verdedigde als een betrouwbaar sluitstuk en vooral Dawid die achterin als vaste opruimdienst functioneerde. Goals kwamen er door Joppe (4), Arne (4), Dawid (2), Lennert en Gust. Opnieuw een knappe uitslag.


15-09-18 S.C. ZONNEBEKE C - S.K. WESTROZEBEKE B 11 - 8


Zonnebeke hield de overwinning verdiend aan huis tegen een onmondig Westrozebeke. Heel wat kansen werden door ons de nek omgewrongen. 2X paal en een paar keer net niet. Ook de thuisploeg kreeg heel wat kansen. Jayden en Janne waren de uitblinkers van dienst en kunnen op een uitstekende match terugkijken.


22-09-18 S.K. WESTROZEBEKE A - E. JONKERSHOVE 8 - 15


Door gebrek aan druk naar voren, verzorgde passing en concentratie komen we tot een verdiende nederlaag. Vooral in de eerste 30 min komen we niet goed voor de dag. Mede dankzij Lennert, die tevergeefs de ploeg probeerde op sleeptouw te nemen, kwamen we in het derde kwartier het best voor de dag. Het laatste kwartier was er een om snel te vergeten omdat we daar te veel doelpunten tegenkrijgen. Tot voor het laatste kwartier hadden we ze altijd in het vizier omdat vooral Loïc erger voorkwam. Doelpunten kwamen er door Bryan (3), Dawid (3) Lennert en Arne


22-09-18 S.K. WESTROZEBEKE B - K. SASSPORT BOEZINGE 8 - 12


Een match die goed begon en waar we zelfs op 2-0 voorsprong komen. Daarna zakten we iets weg, maar we mogen toch terug blikken op een mooie match. Joppe die voorin een zekerheid is voor doelpunten. Janne die opnieuw een heel sterke match speelde door haar tegenstander zot te dribbelen. Oskar die achterin goed zijn man kon staan en Milan en Ershad die goed bewogen en ruimte creëerden. Bryan die als gelegenheid voor keeper fungeerde deed maar dan zij best om zijn doel te verdedigen. Doelpunten vielen er door Joppe (4), Ershad (3) en Janne.


29-09-18 ROOD-WIT HOLLEBEKE - S.K. WESTROZEBEKE A 4 - 7


Een match die evenwichtig begon het eerste kwartier waar we met 0-1 gaan rusten. De inzet van de spelers is zeer goed waardoor we in het 2de kwartier op 1-3 voorsprong komen. Aan de rust wisselen we van keeper maar in het derde kwartier stapelen de slordigheden zich op, mede door de vermoeidheid. We hebben ook de nodige pech door een kans op de paal en een mooie streep van Loïc op het doelkader. Ze konden hierdoor terugkomen tot 3-3, maar doordat de tegenstander vooral het laatste kwartier probeerde met afstand schoten, kwamen we verdedigend niet echt meer in de problemen. Lennert en Loïc die meermaals fantastische reddingen deden. Janne, Bryan en Arne die mooie acties op de flanken lieten zien. En Joppe die zoals steeds met zijn killerinstinct op de juiste plaats op het juiste moment is om zijn doelpuntjes mee te pikken. Scoren deden we via Bryan (3), Joppe (2) en Arne (2).


29-09-18 S.K. ZILLEBEKE - S.K. WESTROZEBEKE B 9 - 8


We kwamen al heel snel 0 - 2 voor dankzij Dawid en Ershad. Daarna kregen we een owngoal van Ershad te verduren waarop de tegenstander wakker werd en nog 2x scoorde. Na de rust stond Jayden in doel en scoorden we nog via Gust (4) en Ershad (2). Dawid speelde een heel goede match en was altijd op tijd op de juiste plaats. Aan inzet ontbrak het hier zeker niet.


06-10-18 S.K. WESTROZEBEKE A - F.C. PASSENDALE


Een match om opnieuw snel te vergeten. De eerste 30min waren eerlijk gezegd niet om aan te zien. Enige lichtpunt was de bedrijvigheid van Bryan die dankzij 2 doelpunten, er toch voor zorgde dat we even in de match bleven. We kwamen op alle vlakken te kort (Inzet, passing, druk, concentratie, samenspel, ...) In 2de helft was het iets beter, dankzij Dawid en Klaartje die veel meer bedrijvigheid toonden. Maar helaas is voetbal een teamsport en moet inzet van iedereen komen, waardoor we tegen onze grootste nederlaag van het seizoen aanlopen. Doelpunten vielen er door Bryan(2) en Gust. Hopelijk volgende week beter.


06-10-18 S.K. WESTROZEBEKE B - F.C. HOUTHEM 7 - 10


De wedstrijd begon zeer goed voor ons. De eerste helft sloten we af met 4-1 door doelpunten van Lennert, mooie reddingen van Loïc en een zeer bedrijvige Jayden die ook zijn doelpunt meepikte. De tweede helft was een pak minder en zagen we vooral dat Lennert als keeper nog veel te leren heeft waardoor we op 30 min tijd 9 doelpunten incasseren. Aan inzet geen gebrek in deze match. Maar door de keeperswissel, komen we in de tweede helft kracht te kort waardoor de tegenstander de moed vond om terug te vechten. Doelpunten vielen er door Lennert (3), Ershad (2), Arne en Jayden.


13-10-18 VK LANGEMARK-POELKAPELLE A - S.K. WESTROZEBEKE A 14 - 9


Een wedstrijd die we niet goed begonnen en meteen al op 3-0 achterstand kwamen. Mede doordat het een goede wedstrijd was die snel heen en weer ging. In het eerste kwartier moesten de spelers vooral wennen aan het snelle spel. Gelukkig zakten de kopjes niet en zagen we een zeer sterke terugkeer dankzij een ijzersterke Lennert en Dawid. Loïc en Gust die ons meermaals in de match hielden gedurende het 2de en 3de kwartier met een paar schitterend reddingen. Helaas was het 4de kwartier er teveel aan want we startten dit kwartier met een 8-9 voorsprong. Door vooral vermoeidheid incasseerden we hier bijna de helft van onze doelpunten en konden we hier niet veel meer tegen overzetten. We scoorden dankzij Lennert (5) Gust, Arne, Loïc en Klaartje.


13-10-18 K. EENDRACHT WERVIK - S.K. WESTROZEBEKE B20-10-18 S.K. WESTROZEBEKE A - K.E.V.C. BESELARE20-10-18 S.K. WESTROZEBEKE B - S.K. ELVERDINGE27-10-18 S.V. MOORSLEDE - S.K. WESTROZEBEKE A27-10-18 B.S. GELUVELD - S.K. WESTROZEBEKE B31-08-18 K.E.V.C. BESELARE - S.K. WESTROZEBEKE A03-11-18 S.K. WESTROZEBEKE A - S.C. ZONNEBEKE D03-11-18 S.K. WESTROZEBEKE B - S.C. ZONNEBEKE C10-11-18 E. JONKERSHOVE - S.K. WESTROZEBEKE A10-11-18 K. SASSPORT BOEZINGE - S.K. WESTROZEBEKE B17-11-18 S.K. WESTROZEBEKE A - ROOD-WIT HOLLEBEKE17-11-18 S.K. WESTROZEBEKE B - S.K. ZILLEBEKE24-11-18 F.C. PASSENDALE - S.K. WESTROZEBEKE A24-11-18 F.C. HOUTHEM - S.K. WESTROZEBEKE B01-12-18 S.K. WESTROZEBEKE A - VK LANGEMARK-POELKAPELLE A01-12-18 S.K. WESTROZEBEKE B - K. EENDRACHT WERVIK