Verslagen

01-09-18 K.S.K. OOSTNIEUWKERKE - SK WESTROZEBEKE

Een meer dan degelijke wedstrijd tegen een ploeg die terecht is ingeschreven in niveau 2. Twee spelers speelden hun eerste wedstrijd: Guilliano en Nathan B. En ze hebben dat super gedaan! Nathan B. kon zelfs zijn debuut verzilveren met een knap doelpunt. Ook Lukas, Fleur en Anna speelden heel sterk en legden - hoewel het heel warm was om te spelen - heel wat afstand af! Ook zij konden hun doeltpuntje meepikken! Nathan D. en Liaz deden het heel goed in doel en stonden garant voor enkele knappe reddingen. En last but not least was er natuurlijk Nylo die enkele knappe acties uit zijn sloffen toverde en zo opnieuw meermaals de netten deed trillen. Twee 'mannen van de match' vandaag, die de naam Blanckaert toch maar mooi op de voetbalkaart zetten! Proficiat Guilliano en Liaz!


08-09-18 SK WESTROZEBEKE - K. FC POPERINGE C


Na een heel goede start moesten we toch wat onze meerdere erkennen in Poperinge. Vooral Nylo startte furieus en joeg er meteen een paar tegen de touwen. Ook een heel goede start van Nathan B. en Tibe die veel lef toonden in de duels. Verder waren er onze sterke doelmannen Nathan D., Liaz en Matthias, de onvermoeibare Anna en was er ook even een kleine vleugje magie bij een vlotte passeerbeweging van Guilliano. Je zult zien dat zulke momenten bij alle spelers meer en meer zullen voorkomen. Man en vrouw van de match zijn Nathan D. - die telkens goed voor de aanval koos - en Anna die een grote fysieke paraatheid etaleerde.


15-09-18 SV MOORSLEDE - SK WESTROZEBEKE

Een gelijk opgaande partij waarin nu en dan de progressie van onze spelers weer duidelijk zichtbaar was. Elke week een stapje vooruit! Zoals vorige week waren Nathan D. en Matthias opnieuw heel goed in doel. Onze meiden, Anna en Fleur stonden opnieuw goed hun mannetje en pikten hun doelpuntje mee. Tibe moest nog wat wennen in het begin maar onder impuls van een sterk voetballende Lukas kwam ook hij goed in het ritme. Opnieuw kwam Nylo heel sterk voor de dag met enkel mooie treffers als gevolg! En dan onze Man Van De Match! Hij had het in begin wat moeilijk na enkele tegendoelpunten maar nadien herpakte hij zich om een manier om trots op te zijn! Helaas strandden zijn vele doelpogingen op de paal of net naast. Hij had zeker een doelpunt verdient! Proficiat Nathan B.!


29-09-18 K.F.C. EENDRACHT HOOGLEDE - SK WESTROZEBEKE


Een klinkende overwinning. Dit zijn de wedstrijden waarvoor we het doen. Een dikke duim voor iedereen over de ganse lijn. Keepers uit hun doel, iedereen zet zich goed vrij, verdedigen bij balverlies, heel veel inzet (helaas tot bloedens toe) en zelfs enkele combinaties. Alles leek gewoon vanzelf te gaan vandaag. Het spreekt voor zich dat dit alles zich vertaalde in heel veel doelpunten van veel verschillende spelers. Het is moeilijk om een speler van de match te kiezen aangezien elke speler dit zou verdienen vandaag! Maar als ik dan toch moet dat kies ik voor Fleur. Ze is zeker de speler met het meeste aantal meters. Het is mooi om te zien welke vooruitgang ze elke week maakt. Proficiat Fleur! Graag wil ik ook nog onze supporters danken. Ook jullie zijn elke week van de partij. Onderschat jullie belang niet!


06-10-18 SK WESTROZEBEKE - OL. LEDEGEM B


Opnieuw een mooie overwinning van onze U7 tegen een ploeg waarin we in het begin van ons seizoen nog onze meerdere moesten erkennen. Wat wil een trainer meer? Je vraagt dezelfde inzet als vorige week en dit is exact wat er werd geëtaleerd op het veld. Zowel in de aanval als in de verdediging was ik verrast van de fysieke paraatheid van onze spelers. Liaz en Nathan D. waren heel goed in doel en kwamen nu en dan heel hoog meespelen. Guilliano en Anna vonden elkaar goed in de combinaties. Hier zit muziek in, je zal wel zien. Nathan B., Lukas en Matthias lieten zich niet kennen. Vooral naar het einde toe werden ze beter en beter en pikten ze op mooie wijze hun doelpunten mee. En ja hoor, ze speelt het klaar en ze is voor de tweede week op rij speler van de match! Een magnifieke inzet vertaalde zich in meerdere doelpunten. Proficiat Fleur!


13-10-18 VK LANGEMARK-POELKAPELLE B - SK WESTROZEBEKE


Een oververdiende overwinning tegen een Langemark die zich kranig weerde maar toch uiteindelijk moest plooien voor onze suprematie. Na zijn afwezigheid van vorige week zat Nylo vol vuur. Hij knalde er meteen een paar binnen en knalde er dubbel zoveel op de paal. Waarschijnlijk zat de verkeerde afmeting van de doelen daar voor iets tussen. Ook Nathan B. en Lukas zaten meteen in de wedstrijd en deden op hun beurt op een mooie manier de netten trillen. Fleur en Matthias moesten wat in de wedstrijd komen maar groeiden in de wedstrijd naar het einde toe. Misschien hadden ze wat moeite met het late speeluur maar door hun grote fighting spirit konden ze toch scoren. De Blanckaertjes kwamen ook sterk voor de dag. Liaz speelde als keeper heel hoog, won heel veel duels en stond garant voor enkele mooie assists. Guilliano was heel efficiënt en dan vergat hij nog enkele mooie rushes af te werken. Tibe steekt vandaag de titel van speler van de match op zak! Een hele grote inzet en een flinke portie lef. Meer kan een trainer niet vragen. Proficiat Tibe!


20-10-18 SK WESTROZEBEKE - K.S.K. OOSTNIEUWKERKE27-10-18 K. FC POPERINGE C - SK WESTROZEBEKE03-11-18 SK WESTROZEBEKE - SV MOORSLEDE10-11-18 SP. DIKKEBUS A - SK WESTROZEBEKE17-11-18 SK WESTROZEBEKE - K.F.C. EENDRACHT HOOGLEDE24-11-18 OL. LEDEGEM B - SK WESTROZEBEKE01-12-18 SK WESTROZEBEKE - VK LANGEMARK-POELKAPELLE B